Norwegian CrossFit® Championship 2020

Barebells var med da Norwegian CrossFit® Championship 2020 løb over staben. En tredags CrossFit®-konkurrence fra 14.-16. februar, der fandt sted i de smukke omgivelser omkring Storefjell Resort Hotel, Norge. For deltagerne bød weekenden på en række spændende events programmeret af Barebells ambassadør, Phil Hesketh. De måtte blandt andet løbe et sneløb i det norske fjeld, som blandt andet bød på 1001 højdemeter.

Barebells var til stede med en stand under hele weekenden, og forsynede atleter og publikum med funktionelle mellemmåltider i form af proteinbars og milkshakes.

Barebells havde flere ambassadører som deltog i Norwegian CrossFit® Championship 2020, blandt andet; Alexander Elebro, Viktor Långsved og Mathilde Garnes. Alle NOCCO’s atleter præsterede rigtig flot under hele weekenden. Viktor Långsved endte på en fantastisk 3. plads, mens den norske ambassadør Mathilde Garnes sammen med teamet ”The Progrm” nåede helt til topps, og dermed modtog en billet til CrossFit® Games 2020 – STORT TILLYKKE!

Vi takker Norwegian CrossFit® Championship og alle besøgende, for en overvællende weekend!

Følg med på Instagram, for at se hvilke andre events vi deltager i.