Barebells er forpligtet til tilgængelighed. Den forpligtelse betyder, at vi omfavner WCAG-retningslinjer og understøtter hjælpeteknologier såsom skærmlæsere. Klik for at læse mere.

Databeskyttelsespolitik

Denne politik blev sidst opdateret den 10 juni 2022.

1. INTRODUKTION

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og til at behandle dine personoplysninger på en gennemsigtig, sikker og lovlig måde.

Vitamin Well Danmark ApS, CVR-nummer 35654321, med adresse på SNjalsgade 72A, 6. 2300 København S, Danmark (”Selskabet”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) behandler dine personoplysninger, når du besøger og bruger de tjenester, der leveres på www.barabells.dk (“Webstedet”) eller på anden måde interagerer med os som angivet heri. Nedenfor finder du oplysninger om, hvilken type personoplysninger vi behandler, hvorfor vi gør det, hvad vi bruger oplysningerne til, og hvordan vi kan dele dem, og hvilke rettigheder du har som registreret. Virksomheden er den dataansvarlige for al behandling af dine personoplysninger, medmindre andet er angivet i denne databeskyttelsespolitik.

Vi bruger kun dine personoplysninger til de formål, af juridiske grunde og i de opbevaringsperioder, der er angivet nedenfor.

2. HVAD ER PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysninger er alle oplysninger, der er direkte eller indirekte knyttet til en fysisk person (“den registrerede”), dvs. enhver form for oplysninger, der kan knyttes til en person. Nogle eksempler er navne, e-mailadresser eller telefonnumre, hvis de kan knyttes til en bestemt levende fysisk person, men f.eks. også et billede, hvor personen kan genkendes.

3. HVAD BETYDER “BEHANDLING” AF PERSONOPLYSNINGER?

Begrebet “behandling” dækker i princippet over alle typer af handlinger, der kan udføres med personoplysninger. Definitionen er meget bred og omfatter alle former for databehandling fra indsamling, registrering, opbevaring og tilpasning til brug, deling og endda sletning af personoplysninger.

4. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG PÅ HVILKET RETSGRUNDLAG?

Vi behandler personoplysninger for at kunne opfylde eller indgå en aftale med dig om:

 • Køb af produkter. Hvis du køber produkter fra os, behandler vi dine personoplysninger for at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser over for dig. Relevante personoplysninger er fornavn og efternavn, leveringsadresse/faktureringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordreoplysninger, betalingsoplysninger, betalingshistorik, kreditkortoplysninger og betalingsreferencenummer
 • Deltagelse i events. Hvis du har accepteret vores vilkår og betingelser for deltagelse i et event, der arrangeres af os, har du givet os personoplysninger såsom kontaktoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer) og muligvis også helbredsoplysninger (f.eks. personskader eller allergier). Vi har brug for disse oplysninger til at organisere og afholde eventet på en sikker måde. Hvis du giver os helbredsoplysninger, vil vi også bede om dit udtrykkelige samtykke til en sådan behandling. Fordi vi tager billeder og film under vores events til fremtidige markedsføringsformål, som aftalt i vilkårene og betingelserne, kan vi også indsamle, redigere og distribuere fotos og film på sociale medier, hvor du er synlig og identificerbar
 • Deltagelse i lodtrækninger. Hvis du vælger at deltage i en lodtrækning eller konkurrence, som vi arrangerer, vil du have givet os personoplysninger såsom dit navn, leveringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, navn eller kaldenavn på sociale medier, alder og muligvis et bidrag (f.eks. et foto eller en film), hvor du kan identificeres. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre lodtrækningen/konkurrencen (f.eks. til identifikation og alderstjek eller til at vælge en vinder og til distribution af den relevante fordel eller præmie) og i nogle tilfælde også som grundlag for yderligere lodtrækninger/konkurrencer. Yderligere brug af sådanne oplysninger kan også være angivet i vilkårene og betingelserne og de oplysninger, som vi tilvejebringer før konkurrencen. Hvis præmien er en rejse, kan vi også behandle oplysninger såsom statsborgerskab og helbredsoplysninger (f.eks. allergier), som vi har brug for at have viden om af sikkerhedsmæssige årsager
 • Sponsorat, m.m. Hvis du har indgået en aftale med os vedrørende sponsorering af et event, fremstilling af produkter eller andet professionelt samarbejde, vil du have givet os personoplysninger såsom dine kontaktoplysninger (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, titel og arbejdsgiver). Vi bruger sådanne oplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger til ovenstående formål, kan vi ikke opfylde aftalen

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger beskrevet ovenfor er, at behandlingen er nødvendig for at indgå eller opfylde en aftale med dig. Dog kan visse former for behandling finde sted på baggrund af vores legitime interesser, hvor vi ikke indgår aftaler direkte med den registrerede

Vi behandler personoplysninger baseret på vores legitime interesser:

 • Nyheder og pressemeddelelser. Hvis du er en af vores eksisterende kunder og har givet os personoplysninger, såsom dit navn, telefonnummer og din e-mailadresse, vil vi bruge sådanne oplysninger til at sende dig relevante nyheder og pressemeddelelser – for eksempel via e-mail eller SMS. I hver mail fra os kan du vælge at framelde dig fremtidige nyheder og pressemeddelelser fra os
 • Reklamer til eksisterende kunder og nye målgrupper. Hvis du er en af vores eksisterende kunder, og du allerede har givet os personoplysninger, kan vi dele din e-mailadresse, navn, adresse og telefonnummer i vores partneres tjenester (såsom Google Ads og Facebook) for at kontakte dig og potentielle nye kunder med lignende interesser og egenskaber, når de besøger Google- og Meta-webstederne (f.eks. Googles søgemaskine, Gmail, YouTube, Facebook, Instagram og Audience-netværket). Google og Meta behandler kun dataene ved hjælp af hashing og kryptering i afidentificeret form og kun med henblik på at matche personlige data for at kunne målrette vores annoncekampagne til dig og til nye målgrupper. For at få mere at vide om, hvordan dine personoplysninger behandles til dette formål, se
 • Deltagelse i events. Hvis du deltager i et event eller i en rejse, som vi arrangerer, og du gav os oplysninger såsom dine kontaktoplysninger (f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse). Da det er almindeligt at tage billeder og film til reklame- og markedsføringsformål ved disse events, kan vi også behandle et sådant materiale, som du kan identificeres i.
 • Kundeservice. Hvis du anmoder om kundeservice fra os via vores supportkanaler, behandler vi dine personoplysninger for at hjælpe dig med det relevante anliggende (dvs. dit navn, din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger, ordreoplysninger, købsbeløb, købshistorik, faktura, betalingsmetode, vores korrespondance med dig, tekniske oplysninger om anvendte enheder og operativsystemer).
 • Spørgsmål og klager. Hvis du har kontaktet os med spørgsmål eller klager over vores produkter (ikke baseret på en aftale med dig), kan du have givet os personoplysninger såsom dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi bruger disse oplysninger til at kunne besvare dine spørgsmål, undersøge produktproblemer, spore eller rapportere sundhedsrisici, kompensere dig og forhindre svigagtig adfærd, for eksempel gennem ubegrundede klager og erstatningskrav.
 • Kontakt på eget initiativ. Hvis du vælger at kontakte os efter vores generelle invitation eller på eget initiativ via en af vores generelle e-mailadresser, med idéer om nye smagsvarianter, produkter eller kampagner, giver du os personoplysninger, som vi bruger til at besvare og evaluere indholdet af din e-mail, eller hvis du ansøger om et job hos os.
 • Hvis det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder, da vi har en legitim interesse i at fastlægge, udøve og forsvare retskrav.
 • Hvis vi sælger eller på anden måde afhænder dele af vores forretning og/eller vores aktiver.

Vi behandler disse personoplysninger baseret på vores vurdering, at det er nødvendigt for vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter og mærker, for at forblive konkurrencedygtige som virksomhed og for at udføre vores forretning. I dette tilfælde mener vi, at vores legitime interesse ikke tilsidesættes af din interesse eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, da du selv har tilvejebragt dine personoplysninger for os på eget initiativ, og vi behandler oplysningerne til formål, der bør være i overensstemmelse med dine forventninger.

Hvis vi har indgået en aftale vedrørende en af de aktiviteter, der er angivet ovenfor, vil vores behandling af tilknyttede personoplysninger i stedet være baseret på opfyldelsen af den pågældende aftale.

Juridiske krav og krav, offentlig interesse og samtykke:

Vi kan være nødt til at behandle dine personoplysninger for at opfylde lovbestemte krav (f.eks. krav om at føre optegnelser) og ved kendelse fra domstolene eller offentlige myndigheder (f.eks. af skattemæssige årsager). Vi kan også være forpligtede ved lov eller tvunget af offentlig interesse til at behandle personoplysninger vedrørende produktproblemer for at formidle sporing og overvågning af potentielle sundhedsrisici. Vi kan også behandle dine personoplysninger, f.eks. bankkontooplysninger, arbejdsplads, helbredsoplysninger (såsom allergiske reaktioner eller andre helbredsoplysninger, som du giver for os) for at fastslå, håndhæve eller forsvare retskrav.

Derudover kan vi behandle dine personoplysninger baseret på dit samtykke. I sådanne tilfælde vil vi indhente dit samtykke på forhånd til et bestemt formål og vil sikre, at det tilvejebringes frivilligt, specifikt, informeret og utvetydigt. Du har ret til at trække dit afgivne samtykke tilbage til enhver tid og er velkommen til at tilpasse din holdning vedrørende databeskyttelse her eller kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dpo@vitaminwell.com eller se kontaktoplysningerne nedenfor. Bemærk, at tilbagetrækning af samtykke ikke vil gælde med tilbagevirkende kraft for behandling, der allerede er blevet implementeret.

 • Nyheder, invitationer osv. Hvis du tilmelder dig nyheder, invitationer og tilbud (direkte markedsføring, f.eks. via e-mail og SMS), behandler vi dine personoplysninger for at levere de tjenester, som du anmoder om. Vores direkte markedsføring kan være baseret på profilering, hvilket betyder, at baseret på visse faktorer kan vi tilpasse de oplysninger, som du modtager fra os. Vi bruger følgende typer af personoplysninger til at sammensætte en profil: dit køn, din placering, dine tidligere køb, din adfærd på vores websted og/eller din tidligere adfærd, når du modtager direkte markedsføring fra os (hvis vi har sådanne oplysninger). Kategorier af personoplysninger er alle oplysninger, der indsamles i forbindelse med et køb (se ovenfor), e-mailadresse, placering (baseret på virksomhedens websted, hvor du tilmelder dig vores markedsføringsmeddelelser), al kommunikation, der er blevet sendt til dig, ordrehistorik og de e-mails, som du har klikket på, og dine interaktioner med vores websted, hvis du har fulgt et link i en af de e-mails, der sendes til dig.
 • Cookies og lignende teknologier. Hvis du besøger webstedet og accepterer vores cookies, kan vi indsamle personoplysninger for eksempel, i form af oplysninger om IP-adresse, brugergenererede oplysninger fra cookies (f.eks. klik, vist side, sidebesøg, den tid, der bruges på siden, produkter der er vist og klikket på, ordrer, gennemsnitlig ordreværdi, hvordan du tilgår og forlader webstedet osv.), geografisk placering (kun land), korrespondance og feedback vedrørende vores produkter og tjenester, tekniske data (f.eks. enhedstype, browserindstillinger, tidszone, operativsystem, platform), som er yderligere beskrevet i vores cookie-indstillinger. Vi analyserer disse oplysninger på et samlet og pseudonymiseret niveau til statistiske formål og til optimering af vores websted til markedsføring af vores produkter og brands ved at analysere, hvilke dele af vores websteder der besøges oftest og lignende. I forhold til strengt nødvendige cookies er vores behandling imidlertid nødvendig for vores legitime interesse i at kunne levere et fungerende websted til dig, når du besøger og bruger de tjenester, der leveres på webstedet.
 • Hvis du besøger webstedet og accepterer vores cookies til personligt tilpasset annoncering, bruger vi de indsamlede oplysninger (IP-adresse, brugergenererede oplysninger fra cookies, for eksempel: klik, vist side, sidebesøg, tid brugt på sider, produkter der er vist og klikket på, ordrer, gennemsnitlig ordreværdi, geografisk placering (kun land)), til målrettet markedsføring på tredjepartsmarkedsføringsplatforme såsom Facebook, Google, YouTube, Instagram osv. Formålet er at præsentere dig for markedsføring målrettet mod dig baseret på din adfærd og browsingmønstre, på specifikke tidspunkter og steder for disse platforme for at øge effektiviteten af vores reklamekampagner. Dine personoplysninger deles med en tredjepart til brug på relevante markedsføringsplatforme, og de vil forsøge at matche din profil i deres database for at bestemme det optimale tidspunkt og sted (den side, du browser på) for at vise en annonce fra os. Vi er også nødt til at analysere oplysninger for at få indsigt i resultaterne af vores markedsføring. Hvis du ikke accepterer, at vi sporer dine oplysninger til dette formål, kan du stadig se vores annoncer tilfældigt på andre platforme.

5. HVEM ER MODTAGERNE AF PERSONOPLYSNINGERNE?

Kun de parter, der skal behandle personoplysninger til de ovennævnte formål, vil have adgang til dine personoplysninger. Vi kan være nødt til at dele dine personoplysninger med vores koncernselskaber.

Virksomheden har i øjeblikket søsterselskaber i Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Østrig, Spanien, Hong Kong og USA samt en søsterfilial i Finland og udvider fortsat internationalt. Virksomhedens moderselskab er baseret i Sverige. Vi kan også samarbejde med partnere i mange lande både inden for og uden for EØS og kan derfor også have brug for at dele personoplysninger, for eksempel med tjenesteudbydere og juridiske rådgivere, der ikke er baseret i EØS.
Det betyder, at dine personoplysninger kan overføres uden for EØS.

Når det er muligt, vil sådanne overførsler være baseret på beslutninger fra Europa-Kommissionen om passende sikkerhedsniveauer og ellers primært på gennemførelsen af en aftale, der er indgået mellem os. I andre tilfælde vil enhver overførsel af dine personoplysninger til tredjelande afhænge af passende sikkerhedsforanstaltninger såsom standardkontraktlige bestemmelser. I undtagelsestilfælde kan vi også foretage sådanne overførsler på grundlag af dit udtrykkelige samtykke, vigtige hensyn til offentlige interesser, behandling af retskrav eller for at beskytte enten dine eller en andens vitale interesser.
Når og i det omfang det er nødvendigt, behandles dine personoplysninger af virksomhedens medarbejdere og deres rådgivere, leverandører, tjenesteudbydere, partnere og distributører. For eksempel vil vores e-handelsteam have adgang til personoplysninger relateret til dine køb, og vores produktledere vil primært have adgang til indgående spørgsmål og klager over vores produkter.

Virksomheden indgår databehandleraftaler med tredjeparter, der har adgang til eller behandler personoplysninger på vores vegne, enten gennem deres tjenester eller vores samarbejde. Vi sikrer derfor, at de tredjeparter, som vi arbejder med, behandler oplysninger på samme juridiske og sikre måde, som vi gør. Mere specifikt deles personoplysninger med følgende kategorier af tjenesteudbydere, der behandler sådanne oplysninger på vores vegne:

 • IT-tjenesteudbyder (hostingtjenester) (Tyskland)
 • Logistikpartner (Danmark)
 • Betalingstjenesteudbyder (EU)
 • Nyhedsbrev (EU).

Vi deler også dine personoplysninger med andre dataansvarlige. Sådanne dataansvarlige kan være myndigheder (politik, skattemyndigheder eller andre myndigheder), med hvem vi er forpligtede til at dele oplysninger i overensstemmelse med loven eller som følge af mistanke om kriminel aktivitet, betalingsudbydere og banker for at formidle transaktioner, eksterne rådgivere (jurister og revisorer) og domstole for at beskytte vores rettigheder, virksomheder, der køber alle eller en del af vores aktiviteter/aktiver, og transportvirksomheder for at administrere og levere din ordre. Når dine personoplysninger deles med andre dataansvarlige, vil de være ansvarlige for dine personoplysninger, og vi henviser til dem for flere oplysninger om, hvordan de behandler dine personoplysninger.

Vi bruger Klarna som leverandør af vores checkout. Det betyder, at vi muligvis overfører dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når et checkout er indlæst, for at Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

6. BEHANDLER VIRKSOMHEDEN SÆRLIGE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER?

Virksomheden behandler aldrig følsomme oplysninger såsom oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøse overbevisninger eller seksuel orientering. I nogle tilfælde er vi dog nødt til at indsamle og behandle oplysninger om helbred af sikkerhedshensyn i en begrænset periode, f.eks. oplysninger om allergier eller andre helbredstilstande, som vi har brug for at kende, når vi undersøger en produktklage, organiserer rejser, uddannelsesarrangementer og lignende. Sådanne data vil kun blive behandlet, efter vi har modtaget dit udtrykkelige samtykke, og vil altid blive slettet, så snart det formål, hvortil de blev indsamlet, ikke længere er gældende.

7. HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONOPLYSNINGER?

7.1 Når vi behandler personoplysninger, sker det på grundlag af en aftale.

Vi opbevarer dine personoplysninger i løbet af kontraktperioden og sletter dem, når kontrakten udløber. Der gælder dog følgende undtagelser:

 • Hvis loven kræver, at vi opbevarer eller videregiver dine personoplysninger, efter aftalen er blevet opsagt, opbevarer vi oplysningerne så længe og i det omfang, det er påkrævet ved lov (f.eks. op til syv år i henhold til regnskabslovgivningen) eller som anvist af en domstol eller offentlig myndighed
 • Hvis det er nødvendigt med henblik på fastlæggelse, udøvelse eller forsvar af retskrav, opbevarer vi relevante personoplysninger, indtil de ikke længere er nødvendige til et sådant formål
 • Billeder eller film vil ikke automatisk blive slettet efter anmodning eller ved afslutningen af en bestemt begivenhed, men vil blive brugt i henhold til vilkårene i vores aftale
 • I forbindelse med købsaftaler behandler vi dine personoplysninger i den kontraktlige periode for vores aftale og derefter i den generelle lovbestemte forældelsesfrist. Vi sletter derefter dine personoplysninger, forudsat at ingen andre undtagelser som beskrevet ovenfor gælder.

7.2 Vi behandler personoplysninger baseret på vores legitime interesser.

Nyhedsbreve: Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er registreret eller viser din interesse i vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid stoppe med at modtage vores nyhedsbreve ved at fravælge dem eller ved at fravælge at modtage vores marketingabonnementer.

Reklamekampagner: Vi behandler dine personoplysninger med det formål at målrette reklamekampagner til nye målgrupper, så længe kampagnen fortsætter.

Begivenheder og konkurrencer: Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil begivenheden eller konkurrencen er gennemført (herunder eventuel evaluering af dem). Dog vil billeder og videoer fra begivenheden ikke automatisk blive slettet efter afslutning af begivenheden, men kan bruges, så længe de er relevante for vores markedsføringsformål.

Produktspørgsmål og -klager: Vi behandler personoplysninger i tre år, efter vi har modtaget dem, for at udføre statistiske analyser af problemer og klager, for at undersøge, spore og rapportere potentielle helbredsrisici eller produktproblemer, for at overvåge og forbedre vores kundeservice, betale erstatning og for at forhindre svigagtig adfærd (f.eks. ubegrundede krav om erstatning).

Webstedsbesøgende: Vi behandler dine personoplysninger, indtil du afviser cookies på vores websted.
Idéer og lignende: Vi behandler spontant indsendte personoplysninger, så længe de er relevante for os.
Uopfordret jobansøgning: Hvis du uopfordret har ansøgt om et job hos os, opbevarer vi dine personoplysninger i seks måneder fra ansøgningsdatoen for at kontakte dig, hvis en passende stilling opstår. Hvis du har søgt en bestemt stilling hos os, men ikke fik stillingen, sletter vi dine ansøgningsdokumenter, så snart vi informerer dig om, at du ikke fik stillingen, medmindre andet aftales os imellem.

Samarbejde/ambassadører: Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vores uformelle samarbejde fortsætter, eller din personlige profil er relevant for vores markedsføring.

7.3 Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, vil vi gøre det, indtil samtykket trækkes tilbage, eller så længe det er nødvendigt med henblik på behandlingen af personoplysninger, afhængigt af, hvad der finder sted først.

7.4 Bemærk, at ovenstående opbevaringsperioder ikke gælder i det omfang, hvor virksomheden er forpligtet til at opbevare dine personoplysninger (helt eller delvist) i overensstemmelse med gældende obligatorisk lovgivning (f.eks. regnskabslovgivning) eller i den lovbestemte forældelsesfrist i forbindelse med eventuelle krav fra dig.

8. HVAD ER DINE RETTIGHEDER SOM REGISTRERET?

Du har følgende lovbestemte rettigheder:

 • Ret til adgang: Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personoplysninger. Efter anmodning vil vi tilvejebringe en kopi af dine personoplysninger i et almindeligt anvendt elektronisk format.
 • Ret til berigtigelse: Du har ret til at få forkerte personlige oplysninger rettet og til at få ufuldstændige personlige oplysninger udfyldt.
 • Ret til sletning: Under visse omstændigheder (herunder behandling baseret på dit samtykke) kan du anmode om, at vi sletter dine personoplysninger. Bemærk, at dette ikke er en ubetinget rettighed. Derfor kan et forsøg på at udøve denne ret ikke føre til en foranstaltning fra os.

Ret til indsigelse: Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod enhver behandling af os i forbindelse med dine personoplysninger baseret på vores eller en tredjeparts legitime interesse. Vi vil kun behandle dine personoplysninger, hvis det kan påvises, at der er afgørende legitime grunde til, at oplysningerne skal behandles, som vejer tungere end dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller hvis behandlingen finder sted for at fastslå, udøve eller forsvare retskrav.Du har altid ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring. En sådan indsigelse kan til enhver tid gøres gældende.

 • Ret til begrænsning af behandling: Under visse omstændigheder kan du anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger. Bemærk, at dette ikke er en ubetinget rettighed. Derfor kan et forsøg på at udøve denne ret ikke føre til en foranstaltning fra os.
 • Ret til dataportabilitet: Du har ret til at få dine personoplysninger, som du har tilvejebragt for os (eller få sådanne personoplysninger overført direkte til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt) i et struktureret, generelt anvendt og maskinlæsbart format, i tilfælde, hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på samtykke eller for at opfylde en aftale med dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve nogen af dine rettigheder, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dpo@vitaminwell.com

9. COOKIES

Som en del af vores måde at levere personligt tilpassede tjenester på vores websted, bruger vi cookies til at opbevare og nogle gange spore oplysninger om dig. En cookie er en lille datafil, der sendes til din browser fra en webserver, gemmes på din harddisk og giver lettere adgang, næste gang du besøger den samme side. Vi opbevarer og tilgår kun cookies (som ikke er absolut nødvendige på din harddisk), hvis du har givet samtykke til dem.

Følg linkene nedenfor for at få anvisning i, hvordan du ændrer dine browserindstillinger fra nogle af de mest almindelige browserudbydere (bemærk, at disse er links til tredjepartswebsteder, som vi ikke har kontrol over):

Microsoft Internet Explorer
Safari
Firefox
Google Chrome

Bemærk, at hvis du begrænser cookies, kan du muligvis ikke få adgang til alle dele af vores websted, da nogle funktioner på webstedet afhænger af cookies.

For at være gennemsigtig har vi opsummeret de cookies, der bruges på vores websted nedenfor.
Ved at klikke på cookie-indstillingerne finder du en detaljeret liste over de cookies, som vi bruger på vores websted. Vi klassificerer cookies i følgende kategorier:

 • Absolut nødvendige cookies – Disse cookies er nødvendige for at hjælpe dig med at bruge de funktioner og tjenester, som vi tilbyder på vores websted. Sådanne cookies indsamler ikke oplysninger om dig, der kan bruges til at identificere dig, og de overvåger eller husker ikke, hvor du har været på internettet. Cookies, der gør det muligt for vores websted at holde dine varer i din indkøbskurv, mens du handler online, er et eksempel på absolut nødvendige cookies. De er normalt indstillet som svar på handlinger, du foretager, som svarer til en anmodning om tjenester, f.eks. indstilling af dine præferencer for beskyttelse af personoplysninger.
 • Præferencecookies – Disse cookies kaldes også “funktionalitetscookies”, og de gør det muligt for webstedet at huske valg, som du tidligere har foretaget, f.eks. hvilket sprog du foretrækker, eller hvad dit brugernavn og din adgangskode er, så du automatisk kan logge ind (hvis vi leverer en log ind-funktion). De kan være fastsat af os eller af en tredjepartsudbyder, hvis tjenester vi har tilføjet til vores websted. Hvis du ikke tillader disse cookies, kan det være, at nogle eller alle disse tjenester ikke længere fungerer korrekt.
 • Statistikcookies – Disse cookies kaldes også “præstationscookies”, og de indsamler oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, såsom hvilke sider du besøgte, og hvilke links du klikkede på. Disse oplysninger kan ikke bruges til at identificere dig. Alle data og oplysninger er aggregerede og dermed anonymiserede. Formålet med disse cookies er at forbedre webstedets funktionalitet, og hvis du deaktiverer disse cookies, vil vi ikke modtage oplysninger om, hvornår du har besøgt vores websted, og vi vil derfor ikke kunne kontrollere webstedets ydeevne.
 • Markedsføringscookies – Disse cookies følger din onlineaktivitet for at hjælpe os og vores annoncører med at levere mere relevante reklamer til dig eller for at begrænse, hvor ofte du ser en reklame. Disse cookies kan indstilles gennem vores websted af vores annonceringspartnere. Disse cookies kan bruges af sådanne virksomheder til at oprette en profil af dine interesser med henblik på at vise dig relevante reklamer på andre websteder. De opbevarer ikke personoplysninger direkte, men er baseret på entydig identifikation af din browser og internetenhed. Hvis du ikke tillader disse cookies, vil du opleve mindre målrettet annoncering.

Hvis du har givet dit samtykke til alle cookies, kan du trække dit samtykke tilbage (undtagen de absolut nødvendige cookies) ved at gå til vores cookie-indstillinger.

10. DATASIKKERHED

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod tab og for at forhindre uautoriserede enkeltpersoner i at få adgang til dem. De passende sikkerhedsforanstaltninger, som vi har truffet, omfatter implementering af sikre private forbindelser, sporbarhed, gendannelse af mistede data og adgangsbegrænsninger.

11. ANDET

Vi vil gerne have mulighed for at løse eventuelle klager, som du måtte have, men du har også ret til at indgive en klage til den ansvarlige tilsynsførende myndighed for databeskyttelse til enhver tid. For at gøre dette kan du kontakte Datatilsynet. Du kan finde flere oplysninger på deres websted: www.datatilsynet.dk

12. KONTAKTOPLYSNINGER

Hjemmesiden drives af Vitamin Well Danmark ApS, CVR-nummer 35654321, med adresse på Njalsgade 72A, 6. 2300 København S, Danmark.

Hvis du har eventuelle spørgsmål om vores håndtering af dine personoplysninger eller vores brug af cookies, eller hvis du ønsker at udøve enhver af dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrepræsentant på: dpo@vitaminwell.com.

Indkøbskurv

(0)
Empty Cart

Din kurv er tom. Hvis din mave også er - så sørg for at fylde dem begge!

Luk

Åben vores hjemmeside i en anden browser end Internet Explorer for at få den bedste oplevelse