Barebells er forpligtet til tilgængelighed. Den forpligtelse betyder, at vi omfavner WCAG-retningslinjer og understøtter hjælpeteknologier såsom skærmlæsere. Klik for at læse mere.

Betaling & Levering

FORSENDELSE OG LEVERING

1.1 Virksomheden vil arrangere levering af produkterne enten til et leveringssted eller til dit hjem (afhængigt af den tilbudte forsendelsesmetode og hvilken du vælger). Virksomheden tilbyder i øjeblikket kun forsendelse i Danmark.

1.2 Vi tilstræber at levere inden for to til fire hverdage efter bekræftelse af en ordre, medmindre andet er aftalt. Alle angivne datoer for levering af bestilte produkter er kun omtrentlige. Hvis leveringstiden uventet overstiger 30 dage, kan du annullere din ordre. I så fald vil du få refunderet købsprisen plus eventuelle forsendelses- og ekspeditionsomkostninger (hvis du betalte før levering).

1.3 Prisen for hver leveringsmetode er tydeligt angivet under betalingsprocessen. Du vil blive opkrævet for alle forsendelses- og ekspeditionsgebyrer, der er angivet under betalingsprocessen.

1.4 Du er eneansvarlig for at give os en nøjagtig og tilgængelig forsendelsesadresse under betalingsprocessen for ordren. Hvis adresseoplysningerne ikke er korrekte, er du forpligtet til at refundere omkostningerne ved mislykket levering. Hvis du ønsker en ny forsendelse af produkterne, vil de nye forsendelsesomkostninger blive opkrævet igen og være de samme som de oprindelige forsendelsesomkostninger.

1.5 Vi forbeholder os ret til at opkræve omkostningerne forbundet med håndtering af ikke-afhentede pakker (returfragt, fremsendelsesomkostninger osv.). Derfor opkræver vi et gebyr på maks. 200 DKK afhængigt af vægten, hvis en pakke ikke afhentes. Bemærk derfor, at hvis du annullerer et køb og ønsker at returnere varerne, skal du først afhente pakken og derefter returnere den som beskrevet i disse vilkår og betingelser.

PRISER OG BETALINGSBETINGELSER

2.1 Alle priser, der offentliggøres på dette websted, kan ændres uden forudgående varsel. Den pris, der opkræves for et produkt, vil være den pris, der gælder på det tidspunkt, hvor ordren afgives, som angivet under betalingsprocessen og i din ordrebekræftelses-e-mail.

2.2 Priser, der vises på webstedet, inkluderer lovbestemt moms, men inkluderer ikke et leveringsgebyr. Dette vil blive tilføjet ved kassen.

2.3 Betalingstidspunktet varierer afhængigt af den betalingsmetode, du vælger under betalingsprocessen. Tidspunktet er enten før eller efter levering.

2.4 Din betaling håndteres af Klarna med sikker kryptering og i henhold til strenge bankstandarder. Vi accepterer følgende betalingsmetoder på webstedet: kortbetaling via MasterCard og VISA, AMEX, og Klarna Checkout. Du erklærer og garanterer, at (i) de betalingskortoplysninger, du giver os, er sande, korrekte og fuldstændige, (ii) du er autoriseret til at bruge et sådant betalingskort til købet, og (iii) eventuelle gebyrer, som du pådrager dig, vil blive betalt af dit betalingskortselskab.

Klarnas vilkår og betingelser gælder, som er tilgængelige her https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions/.

Indkøbskurv

(0)
Empty Cart

Din kurv er tom. Hvis din mave også er - så sørg for at fylde dem begge!

Luk

Åben vores hjemmeside i en anden browser end Internet Explorer for at få den bedste oplevelse