Barebells er forpligtet til tilgængelighed. Den forpligtelse betyder, at vi omfavner WCAG-retningslinjer og understøtter hjælpeteknologier såsom skærmlæsere. Klik for at læse mere.

Generelle Vilkår

Generelle vilkår og betingelser

Læs venligst disse vilkår og betingelser vedrørende dine rettigheder og forpligtelser samt begrænsninger og undtagelser, der kan gælde for salg af produkter fra Vitamin Well Danmark ApS.

Sidst opdateret den 9 februari 2023.

1. ANVENDELIGHED OG GENERELT

1.1 De følgende generelle vilkår og betingelser (“Vilkårene”) gælder for alle aftaler indgået mellem dig (“kunden”, “du”) og os, Vitamin Well Danmark ApS, Njalsgade 72A, 6. 2300 København S., CVR: 35654321 (“Virksomheden”, “os”, “vi”) vedrørende køb og salg af produkter gennem www.barebells.dk (“hjemmesiden”).

1.2 Da vores produkter kun er rettet mod kunder, hvis bopæl er inden for Danmark, og som er mindst 18 år gamle og i stand til at indgå bindende juridiske kontrakter, kan du kun afgive en ordre, hvis du opfylder disse krav.

1.3 Du skal være en forbruger, da disse vilkår og betingelser kun gælder for forbrugere. Udtrykket “forbruger” anvendt her svarer til definitionen i dansk lovgivning.

1.4 Du accepterer vilkårene og betingelserne, når du afgiver en ordre ved at klikke på knappen “Bestil og betal”. Andre eller modstridende betingelser gælder ikke, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt.

1.5 Den version af vilkårene, der gælder for din ordre, vil være den version, der er i kraft på webstedet, når du afgiver din ordre. Vi ændrer ikke de vilkår, der gælder for din ordre, efter at ordren er afgivet.

1.6 Du bør udskrive en kopi af disse vilkår og betingelser eller gemme dem på din computer til senere brug. Vi gemmer ikke vilkårene for dig. Klik her for at udskrive en kopi af disse vilkår og betingelser.

2. INDGÅELSE AF KONTRAKT

2.1 Præsentationen af produkter på webstedet udgør ikke et bindende tilbud, men kun et tilbud om at afgive ordrer.

2.2 Du accepterer vilkårene og betingelserne, når du afgiver en ordre ved at klikke på knappen “Bestil og betal”. Ved at gøre dette indsender du et bindende tilbud om at købe de produkter, der vises i ordreoversigten.

2.3 Når vi har modtaget din ordre, sender virksomheden dig en bekræftelse via e-mail med dit ordrenummer og oplysninger om de produkter, du har bestilt. Denne automatiske ordrebekræftelse bekræfter kun, at ordren er modtaget af virksomheden og udgør ikke en godkendelse af dit tilbud (såkaldt accept).

2.4 Kontrakten indgås kun, når virksomheden accepterer din ordre via en separat e-mail eller ved at sende produkterne (alt efter hvad der indtræffer først). Vi accepterer eller afviser dit tilbud inden for en uge efter, du har afgivet din ordre.

2.5 Vi bestræber os på at beskrive alle produkter så nøjagtigt som muligt. Der kan dog forekomme mindre afvigelser. Alle produktbilleder skal betragtes som eksempler. Produktbilleder kan variere afhængigt af farveindstillingerne på din computer eller digitale enhed.

2.6 Virksomheden forbeholder sig ret til at afvise godkendelse af enhver ordre, der afgives på webstedet, herunder, men ikke begrænset til, på grund af unøjagtig eller ufuldstændig produktbeskrivelse, specifikationer eller prisfastsættelse og begrænset produkttilgængelighed.

2.7 Kontakt venligst virksomhedens kundeserviceafdeling på hello@barebells.dk for at få hjælp, hvis du ønsker at anmode om ændringer af din ordre. Virksomheden kan dog ikke garantere, at der kan foretages ændringer af din ordre. Flere oplysninger om returneringer og refunderinger osv. kan findes under punkt 7 og 9 nedenfor.

3. BRUG AF VORES PRODUKTER

Vi leverer kun produkterne til privat brug. Læs altid etiketten på alle de produkter, du har bestilt fra webstedet, før du bruger eller indtager dem. Tal med din læge, før du bruger et produkt, hvis du har allergier eller lignende.

4. PRISER OG BETALINGSBETINGELSER

4.1 Alle priser, der offentliggøres på dette websted, kan ændres uden forudgående varsel. Den pris, der opkræves for et produkt, vil være den pris, der gælder på det tidspunkt, hvor ordren afgives, som angivet under betalingsprocessen og i din ordrebekræftelses-e-mail.

4.2 Priser, der vises på webstedet, inkluderer lovbestemt moms, men inkluderer ikke et leveringsgebyr. Dette vil blive tilføjet ved kassen.

4.3 Betalingstidspunktet varierer afhængigt af den betalingsmetode, du vælger under betalingsprocessen. Tidspunktet er enten før eller efter levering.

4.4 Din betaling håndteres af Klarna med sikker kryptering og i henhold til strenge bankstandarder. Vi accepterer følgende betalingsmetoder på webstedet: kortbetaling via MasterCard og VISA, AMEX, og Klarna Checkout. Du erklærer og garanterer, at (i) de betalingskortoplysninger, du giver os, er sande, korrekte og fuldstændige, (ii) du er autoriseret til at bruge et sådant betalingskort til købet, og (iii) eventuelle gebyrer, som du pådrager dig, vil blive betalt af dit betalingskortselskab.
Klarnas vilkår og betingelser gælder, som er tilgængelige her https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions/.

5. FORSENDELSE OG LEVERING

5.1 Virksomheden vil arrangere levering af produkterne enten til et leveringssted eller til dit hjem (afhængigt af den tilbudte forsendelsesmetode og hvilken du vælger). Virksomheden tilbyder i øjeblikket kun forsendelse i Danmark.

5.2 Vi tilstræber at levere inden for to til fire hverdage efter bekræftelse af en ordre, medmindre andet er aftalt. Alle angivne datoer for levering af bestilte produkter er kun omtrentlige. Hvis leveringstiden uventet overstiger 30 dage, kan du annullere din ordre. I så fald vil du få refunderet købsprisen plus eventuelle forsendelses- og ekspeditionsomkostninger (hvis du betalte før levering).

5.3 Prisen for hver leveringsmetode er tydeligt angivet under betalingsprocessen. Du vil blive opkrævet for alle forsendelses- og ekspeditionsgebyrer, der er angivet under betalingsprocessen.

5.4 Du er eneansvarlig for at give os en nøjagtig og tilgængelig forsendelsesadresse under betalingsprocessen for ordren. Hvis adresseoplysningerne ikke er korrekte, er du forpligtet til at refundere omkostningerne ved mislykket levering. Hvis du ønsker en ny forsendelse af produkterne, vil de nye forsendelsesomkostninger blive opkrævet igen og være de samme som de oprindelige forsendelsesomkostninger.

5.5 Vi forbeholder os ret til at opkræve omkostningerne forbundet med håndtering af ikke-afhentede pakker (returfragt, fremsendelsesomkostninger osv.). Derfor opkræver vi et gebyr på maks. 200 DKK afhængigt af vægten, hvis en pakke ikke afhentes. Bemærk derfor, at hvis du annullerer et køb og ønsker at returnere varerne, skal du først afhente pakken og derefter returnere den som beskrevet i disse vilkår og betingelser.

6. FORTRYDELSESRET

Du har ret til at trække dig ud af en aftale i overensstemmelse med følgende bestemmelser:

Oplysninger om fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har ret til at trække dig ud af denne aftale uden at angive en årsag inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en tredjepart angivet af dig, bortset fra transportøren, tager fysisk besiddelse af produkterne. For at udøve din fortrydelsesret skal du sende os (Vitamin Well Danmark ApS, Njalsgade 72A, 6. 2300 København S., e-mail: hello@barebells.dk) en klar meddelelse om din beslutning om at trække dig ud af aftalen (f.eks. et brev sendt med post eller e-mail). Du kan bruge vores tilbagetrækningsformular til dette formål, men den er ikke obligatorisk (se formularen ved at klikke her).

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt at sende din fortrydelsesmeddelelse inden fortrydelsesfristens udløb.

Virkningen af udøvet fortrydelsesret

Hvis du trækker dig ud af denne aftale, vil vi refundere alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtagen eventuelle yderligere omkostninger, der pådrages som følge af dit valg af en anden type levering end den billigste standardlevering, vi tilbyder). Refunderingen foretages uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi bliver informeret om din beslutning om at trække dig ud af aftalen. Vi vil foretage sådanne refunderinger ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Under alle omstændigheder vil refunderingen ikke koste dig noget.

Vi kan tilbageholde en refundering, indtil vi har modtaget produkterne fra dig, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret produkterne, alt efter hvad der kommer først.

Du skal returnere produkterne eller overdrage dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du underrettede os om din tilbagetrækning fra denne aftale. Tilbagetrækningsperioden anses for at være overholdt, hvis du returnerer varerne inden udgangen af denne 14-dages periode. Du skal betale omkostningerne ved returnering af produkterne. Du er kun ansvarlig for et fald i værdien af produkterne som følge af håndtering, bortset fra hvad der er nødvendigt for at bestemme produkternes karakter, egenskaber og funktion.

7. RETURNERINGER, KLAGER OG REFUNDERINGER

7.1 Fordi vi sælger fødevareprodukter, er vores kunders sundhed og sikkerhed meget vigtig for os. Af hensyn til sundhed og hygiejne sælger vi vores produkter forseglede. Derfor accepterer vi kun returneringer, der er foretaget i overensstemmelse med ovenstående, hvis produktet kan sælges igen, når vi modtager det. Det betyder, at produktemballagen og plastforseglingen/cellofanindpakningen, der dækker denne emballage, skal være intakt og må ikke være blevet brudt eller beskadiget.

7.2 Du kan klage over produktfejl i op til tre år fra købsdatoen. Du skal indgive en klage inden for en rimelig tidsperiode efter, at defekten blev opdaget. For at vi skal være forpligtet til at udbedre defekten, skal defekten være oprindelig. Hvis du ønsker at klage over et defekt produkt, kan du kontakte os på hello@barebells.dk eller på adressen angivet ovenfor.

7.3 Du skal modtage en kvittering for din porto, når du returnerer dine varer til os. Et bevis på porto koster ikke noget, men uden det kan vi muligvis ikke behandle din refundering eller kompensation, hvis din vare går tabt under transporten.

8. BEDRAGERI

Alle forsøg på bedrageri anmeldes til politiet. Virksomheden forbeholder sig ret til at annullere et køb, hvis der opstår mistanke om en lovovertrædelse.

9. FORCE MAJEURE

Virksomheden er fritaget for ansvar og andre sanktioner forårsaget af forhindringer uden for virksomhedens kontrol, som virksomheden ikke med rimelighed kunne have forudset på købstidspunktet, og hvis konsekvenser virksomheden ikke med rimelighed kunne have undgået eller overvundet.

10. INTELLEKTUELLE EJENDOMSRETTIGHEDER

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder, såsom ophavsrettigheder og varemærker på webstedet, forbliver selskabets, dets associerede selskabers eller licensgiveres ejendom. Enhver brug af webstedet eller dets indhold, herunder kopiering eller opbevaring af sådant indhold helt eller delvist, bortset fra til din egen personlige, ikke-kommercielle brug, er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra virksomheden.

11. HÅNDHÆVELSE OG UGYLDIGHED

11.1 Virksomhedens undladelse af at håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse vilkår vil ikke udgøre et afkald på fremtidig håndhævelse af den pågældende rettighed eller bestemmelse.

11.2 Hvis et vilkår i disse Vilkår anses for at være ugyldigt eller uden retskraft, skal et sådant vilkår anses for adskilleligt og skal ikke påvirke gyldigheden og retskraften af de resterende vilkår. I stedet skal parterne forpligte sig til at erstatte den ugyldige bestemmelse med en gyldig bestemmelse, der er tættest på den ønskede finansielle hensigt.

12. GÆLDENDE LOVGIVNING OG SPROG

12.1 Alle anliggender, der opstår som følge af din brug af dette websted (herunder eventuelle aftaler indgået mellem dig og os via webstedet), er underlagt svensk lovgivning.

12.2 Alle aftaler indgås på svensk. Oversættelser af disse vilkår til andre sprog er kun til orientering. I tilfælde af modsigelser mellem den svenske tekst og oversættelserne, skal den svenske tekst have forrang.

13. KONTAKT

Al feedback, kommentarer, kundeserviceanmodninger og andre meddelelser relateret til disse vilkår skal sendes til: hello@barebells.dk. Du kan finde flere kontaktoplysninger nedenfor.

14. OPLYSNINGER OM TVISTBILÆGGELSE

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vores kundeservice kan både kontaktes telefonisk, via e-mail og almindelig post. Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive klagen på følgende link ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse.

15. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Virksomhedsnavn: Vitamin Well Danmark ApS

Adresse: Njalsgade 72A, 6. 2300 København S.

CVR: 35654321

Momsregistreringsnummer: DK33503946

E-mail: hello@barebells.dk

Telefonnr.: +45 31209994

Indkøbskurv

(0)
Empty Cart

Din kurv er tom. Hvis din mave også er - så sørg for at fylde dem begge!

Luk

Åben vores hjemmeside i en anden browser end Internet Explorer for at få den bedste oplevelse