Barebells er forpligtet til tilgængelighed. Den forpligtelse betyder, at vi omfavner WCAG-retningslinjer og understøtter hjælpeteknologier såsom skærmlæsere. Klik for at læse mere.

Returnering & Tilbagebetaling

1. FORTRYDELSESRET

Du har ret til at trække dig ud af en aftale i overensstemmelse med følgende bestemmelser:

Oplysninger om fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har ret til at trække dig ud af denne aftale uden at angive en årsag inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en tredjepart angivet af dig, bortset fra transportøren, tager fysisk besiddelse af produkterne. For at udøve din fortrydelsesret skal du sende os (Vitamin Well Danmark ApS, Njalsgade 72A, 6. 2300 København S., e-mail: hello@barebells.dk) en klar meddelelse om din beslutning om at trække dig ud af aftalen (f.eks. et brev sendt med post eller e-mail). Du kan bruge vores tilbagetrækningsformular til dette formål, men den er ikke obligatorisk (se formularen ved at klikke her).

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt at sende din fortrydelsesmeddelelse inden fortrydelsesfristens udløb.

Virkningen af udøvet fortrydelsesret

Hvis du trækker dig ud af denne aftale, vil vi refundere alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtagen eventuelle yderligere omkostninger, der pådrages som følge af dit valg af en anden type levering end den billigste standardlevering, vi tilbyder). Refunderingen foretages uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi bliver informeret om din beslutning om at trække dig ud af aftalen. Vi vil foretage sådanne refunderinger ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Under alle omstændigheder vil refunderingen ikke koste dig noget.

Vi kan tilbageholde en refundering, indtil vi har modtaget produkterne fra dig, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret produkterne, alt efter hvad der kommer først.

Du skal returnere produkterne eller overdrage dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du underrettede os om din tilbagetrækning fra denne aftale. Tilbagetrækningsperioden anses for at være overholdt, hvis du returnerer varerne inden udgangen af denne 14-dages periode. Du skal betale omkostningerne ved returnering af produkterne. Du er kun ansvarlig for et fald i værdien af produkterne som følge af håndtering, bortset fra hvad der er nødvendigt for at bestemme produkternes karakter, egenskaber og funktion.

2. RETURNERINGER, KLAGER OG REFUNDERINGER

2.1 Fordi vi sælger fødevareprodukter, er vores kunders sundhed og sikkerhed meget vigtig for os. Af hensyn til sundhed og hygiejne sælger vi vores produkter forseglede. Derfor accepterer vi kun returneringer, der er foretaget i overensstemmelse med ovenstående, hvis produktet kan sælges igen, når vi modtager det. Det betyder, at produktemballagen og plastforseglingen/cellofanindpakningen, der dækker denne emballage, skal være intakt og må ikke være blevet brudt eller beskadiget.

2.2 Du kan klage over produktfejl i op til tre år fra købsdatoen. Du skal indgive en klage inden for en rimelig tidsperiode efter, at defekten blev opdaget. For at vi skal være forpligtet til at udbedre defekten, skal defekten være oprindelig. Hvis du ønsker at klage over et defekt produkt, kan du kontakte os på hello@barebells.dk eller på adressen angivet ovenfor.

2.3 Du skal modtage en kvittering for din porto, når du returnerer dine varer til os. Et bevis på porto koster ikke noget, men uden det kan vi muligvis ikke behandle din refundering eller kompensation, hvis din vare går tabt under transporten.

Indkøbskurv

(0)
Empty Cart

Din kurv er tom. Hvis din mave også er - så sørg for at fylde dem begge!

Luk

Åben vores hjemmeside i en anden browser end Internet Explorer for at få den bedste oplevelse