Velkommen til Cecilie Haugaard – Ny ambassadør for Barebells

Barebells kan stolt præsentere deres nyeste medlem af familien, Cecilie Haugaard, mest kendt for sin modelkarriere og optræden på tv.

Cecilie Haugaard er en fantastisk person med en sprudlende og imødekommende personlighed. Du ser hende altid med et stort smil på læberne, hvilket gør hende til den perfekte ambassadør for Barebells, siger Julie Speich, Brand Manager for Barebells. Cecilie Haugaard har besvaret 8 spørgsmål omkring sig selv, og hvad hun glæder sig til ved samarbejdet:

Hvad laver du til daglig?
Jeg arbejder til dagligt som model og tv-værtinde. Jeg er uddannet Cand. Merc. (Psyk.) samt ledelsescoach, og er pt. aktuel med TV2 mini-dokumentaren ”Cillemouse, den falske virkelighed”, hvor jeg sætter fokus på sociale medier og dets effekt. Derudover vil jeg til august være til at finde på skærmen igen, som værtinde på programmet ”Danmark Har Talent”.

Jeg er fra Odense, hvor jeg er opvokset med mine forældre og storebror. Som 18-årig flyttede jeg til Paris for at arbejde som model, og efterfølgende New York med CBS-studiet. I dag bor jeg på Christianshavn i København, og har hele verden som min arbejdsplads.

Hvordan holder du dig top motiveret og altid så smilende?
Jeg har altid haft let til smil, men for mig handler det især om, at bruge tid sammen med folk man elsker at arbejde med, så kommer smilet af sig selv.

Dernæst husker jeg altid at være taknemmelig for alt, hvad jeg har og oplever. Det hjælper på humøret og motivationen. Et smil føler jeg også kan hjælpe mig til at acceptere de dage, hvor jeg ikke er top motiveret, og bare har brug for ikke at udrette noget som helst. Vi lever kun én gang, og for mig har livet altid handlet om kærlighed, og om at have det godt, snarere end at komme fremad og skabe store ting

Hvorfor elsker du Barebells?
Jeg har forelsket mig i Barebells af mange årsager. Dels fordi jeg synes, produkterne har den bedste smag på markedet, og at de er uden tilsat sukker og kalorielette, men også fordi de redder mig, når jeg er på farten og bliver sulten.

Hvilke er dit favoritprodukt?
Udover Barebells is, som jeg er helt vild med, så må det være Barebells Mint Dark Chocolate Protein Bar eller White Chocolate Almond Protein Bar.

Hvordan bruger du Barebells i din hverdag?
Barebells Milkshakes er perfekte, hvis jeg skal hurtigt ud ad døren og ikke kan nå morgenmad, eller et måltid før/efter træning, hvor jeg har brug for en let mættende følelse.

Barebells Protein Bars har jeg altid med mig i tasken og i min kuffert, når jeg rejser eller er på farten.

Hvad betyder samarbejdet med Barebells for dig?
Det er så fedt! Indenfor det sidste år har jeg for alvor fået øjnene op for Barebells produkter. Jeg er flittig bruger af produkterne, og jeg er glad for at jeg nu, som Barebells ambassadør, kan være med til at sprede budskabet om, hvor lækre og store ”life savers” de kan være, hvis man som jeg ikke fungerer så godt, når jeg er sulten.

Hvorfor valgte du at indgå et samarbejde med Barebells?
Fordi det hundrede procent er et brand, jeg kan stå inde for, og som jeg selv elsker at bruge. Så hvorfor ikke være med til at sprede budskabet om deres lækre produkter?

Hvad glæder du dig til/ser frem til ved samarbejdet?
Jeg er så stolt af at kunne kalde mig Barebells ambassadør, og jeg ser især frem til det danseevent, som vi skal afholde til efteråret. Det er altid inden eller efter træning, jeg kan mærke behovet for at få tilfredsstillet den lette sult, og derfor også ofte der, hvor Barebells’ produkter er ideelle for mig. Dette glæder jeg mig virkelig også til at fortælle folk, og fortælle om hvordan jeg bruger Barebells i min hverdag.