Barebells Fast Food!

Barebells introducerer FOOD – afbalancerede, mættende og lækre drikkemåltider!

Barebells nye produktkategori tilbyder friske, fyldige, og proteinrige drikkemåltider – perfekt til de hektiske tider. Drikkemåltiderne kommer i tre lækre smagsvarianter: Chocolate, Vanilla og Strawberry, og kombinerer de tre vigtige elementer af smag, fyldighed og bekvemmelighed. Helt uden tilsat sukker.

Barebells FOOD er alt hvad du kender og elsker ved Barebells – og endnu mere til. Produkterne er pakket med protein, kulhydrater, sunde fedtstoffer, fibre, samt et væld af vitaminer og mineraler.

Barebells FOOD tilbyder et større og næringsrigere alternativ til Barebells allerede populære Milkshakes og gør det nemt at holde sig på sporet i stressende perioder. Om det er hjemme, på kontoret, eller på farten, er Barebells FOOD et nemt og lækkert alternativ til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Fast food. Bare bedre.

En flaske af Barebells FOOD er 500 ml og indeholder, afhængigt af smagsvariant, 34 gram protein, omkring 20 gram kulhydrater, 6.5 gram fiber, 19 gram fedt, samt 26 essentielle vitaminer og mineraler. Alle FOOD varianterne er laktose- og glutenfri. Flaskerne er nemme at gribe med på farten, kræver ingen forberedelse og har lang holdbarhed.

Barebells FOOD blev lanceret i Danmark d. 24. august 2023 og vil være at finde hos vores forhandlere landet over.