Er du vores nye dedikerede sampler?

Barebells søger sampler i København, der kan understøtte et brand i rivende udvikling.

Vi søger profiler, der ikke er bange for at tage fat til events og som struktureret går til opgaven med et kvalitetsbevist mindset. Er du udadvendt, smilende og tør at tage ansvar, ville vi elske at involvere dig i vores lille familie.

Vi har et hav af fede events, hvor du vil være forreste led mellem vores brand og vores forbruger, så det er vigtigt, at du sætter ære i højt serviceniveau, samt at være imødekommende og elsker at møde nye mennesker.

Vi tilbyder dig modsat, en masse oplevelser og tilsvarende sjove opgaver i et miljø, der aldrig er kedeligt. Du vil være vores ansigt ud ad til og vi forventer en fleksibel profil, da arbejdsopgaverne hovedsageligt vil ligge i weekenderne, men kan også forekomme på skæve hverdagstidspunkter. Lønnen er 110,- i timen.

Det vil være en fordel, hvis du studerer og har et stort netværk på en af følgende universiteter: Københavns Universitet, Copenhagen Business School, RUC, SDU, Aalborg Universitet, DTU, IT-Universitet. Derudover er det også en fordel, hvis du selv dyrker og interesserer dig for sport. Det er dog ikke et krav.

Er dette interessant for netop dig, så tøv ikke med at kontakte os. Send din ansøgning og cv med billede til info@barebells.dk med Sampler stående i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig!