GAME-CHANGING SNACKS

You better believe it! Nu lancerer Barebells en 100% vegansk protein fyldt serie som ikke går på kompromis med smagen. Præcis som vores øvrige sortiment er de helt uden tilsat sukker. GAME-CHANGING SNACKS!

– Man bør ikke gå på kompromis med smagen, bare fordi du vælger vegansk. Med denne serie ønsker vi at vise, at det er muligt at udvikle mindst lige så gode veganske alternativer. Vi har arbejdet i lang tid med at finde de helt rigtige smage, teksturer og er virkelig stolte af resultatet. ”Let’s flex for the future!” Siger Andreas Valentin, Brand Manager, Barebells, Danmark.

Først er det de to proteinbarer, i de uimodståelige smage: Hasselnød & Nougat og Salt Peanut. Hasselnød & Nougat smager af cremet nougat, der møder sprøde hasselnødder med chokoladebelægning. Salty Peanut er en salt-sød chokoladedrøm til alle jordnødde fans. Begge er beriget med 15 gram plantebaseret protein fra: soja, ærter og ris. Derudover er begge helt uden tilsat sukker, fri for palmeolie og er perfekte som en snack, efter træning eller når du higer efter noget godt.

Vegan power for the people!