sign_barebells
25.03.18

HELLO, GUILT-FREE NEWCOMER!

Barebells, en af Danmarks mest solgte protein barer, byder velkommen til det femte medlem som joiner vores protein bar team – White Chocolate Almond. Ligeså lækkert som det lyder, er det den perfekt guilt-free løsning for alle som er på udkig efter det ekstra protein boost eller til når dine smagsløg vil have noget virkelig velsmagende. Baren er uden tilsat sukker og beriget med protein. Hvid chokolade og mandler er et match made in heaven!

10.02.18

HO, HO, HO! VORES JULE EDITION ER HER FOR AT BLIVE! 

 

Nu frigiver vi en begrænset mængde milkshake med smagen af ​​uimodståelig fudge. Den runde smagen af ​​blød chokolade for tankerne hen på en amerikansk drømme jul. Milkshaken er fyldt med protein og er perfekt til at nyde efter en tur på bakkerne, foran en gnistrende ild, eller bare når du vil i julestemning og nyde den gode smag.

Gud jul

01.01.18

START ÅRET GUILFREE

Du bør ikke gå på kompromis med det gode, bare fordi du vil leve sundt. Derfor er vores produkter fyldt med protein og er uden tilsat sukker. Start året guiltfree ved at kombinere bagning med Barebells og træning.

Som noget nyt begynder vores ambassadører også, at dele deres bedste træningstips ud på Instagram. Derudover vil vi fremadrettet arrangere ambassadør træninger – hvor du som forbruger har muligheder for at træne sammen med vores talentfulde og inspirerende ambassadører.

Så hold dig indstillet på uimodståelige guiltfree opskrifter og fantastiske træningstips!

01.01.18

JON OLSSON NY AMBASSADØR FOR BAREBELLS! 

 

Vi er stolt og glade for at kunne præsentere os som sponsor for den svenske skiløber Jon Olsson.

“Noget af det jeg ikke har meget af er tid så derfor er Barebells produkter perfekte til mig. De forsikre mig om at jeg kan fortsætte min livsstil uden jeg behøver at bruge unødvendig tid på restaurant besøg. Jeg elsker det!” Siger Jon Olsson.

Følg Jon Olssons eventyrlige hverdag på Instagram og youtube.

28.09.18

DANMARKS MEST SOLGTE BAR NU MED NY SMAG 

 

Here it is – your new addiction!

Barebells som nu er den førende proteinbar på markedet lancere sin fjerde smag med saltet peanuts, mælkechokolade, fyldt med protein og uden tilsat sukker. Et funktionelt mellemmåltid som ikke går på kompromis med smagen og en selvfølge for dig der træner eller bare ønsker smagen af noget godt.